Aj informácie treba starostlivo vážiť - Želinský, Tomáš
Projekt SAKE (Agilná verejná správa využívajúca manažment znalostí), ktorý pomocou sémantických technológií umožňuje selekciu poznatkov a ich aplikáciu vo verejnej správe. Definícia cieľov SAKE. Priestor na uchovávanie poznatkov. Tri súčasti systému. Aplikácia projektu na Slovensku, v Poľsku a Maďarsku.