Investičný proces investovania rizikového kapitálu - Kopkáš, Peter
Fázy investičného procesu. Prvá fáza - rokovanie záujemcu o investíciu s potenciálnymi investormi. Druhá fáza - predloženie podnikateľského plánu. Tretia fáza - preverenie podnikateľského plánu investičným manažérom, spracovanie investičného návrhu a jeho predloženie investičnému výboru. Štvrtá fáza - podpis zmluvy a prevedenie finančných prostriedkov (rizikového kapitálu) na účet záujemcu o investíciu. Rizikový kapitál sa po zhodnotení vracia k investorovi.