Zákon Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. z. z 30 septembra 1992 o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov ...
Zákon SNR č. 511/1992 Zb. z. o správe daní a poplatkov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 215/2007 Z.z. Základné a všeobecné ustanovenia. Prípravné konanie, vyrubovacie konanie, riadne opravné prostriedky, mimoriadne opravné prostriedky, platenie daní, daňové exekučné konanie, osobitné ustanovenia pre konkurz a reštrukturalizáciu. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ. Dôvodová správa k novelizácii zákona o správe daní a poplatkov.