Recent developments of and key obstacles to rapid and correct implementation of EC legislation - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Možnosti vnútorného trhu Európskej únie pre občanov. Priority stratégie vnútorného trhu na roky 2003-2006 zameranej na pokračujúce odstraňovanie prekážok v obchode i službách a usilujúcej sa o správnu implementáciu a aplikáciu legislatívy ES. Aktuálny vývoj a hlavné prekážky rýchlej a správnej implementácie legislatívy ES.