Príležitosti na zisk a stratu - Jurča, Petr
Charakteristika komoditných futurít. Rozlišujeme komoditné a finančné futurity. Trhy s komoditami. Výhody futures - finančná páka. Spôsoby obchodovania na komoditnom trhu. Pasívne formy investovania, napr. asset management. Príklad obchodu s futures. Nedoporučuje sa realizovať obchody investormi s averziou na riziko.