Obchodovanie s elektrickou energiou - Kopřiva, Juraj
Systém elektrizačnej sústavy. Špecifiká elektrickej energie. Kirhofov zákon. Spôsoby obchodu s elektrinou: bilaterálne transakcie, over-the -counter (OTC) transakcie, burzové transakcie. Obchodovateľné produkty. Situácia v SR. Trhová analýza. Príklad futures operácie.