Hodnotenie znalostne náročných aktivít SR v rámci EÚ-25 - Fifeková, Elena
Inovačná výkonnosť slovenskej ekonomiky. Technologická pripravenosť ako schopnosť ekonomiky zvyšovať svoju inovačnú výkonnosť. Technologická pripravenosť Slovenska v súčasnosti pod priemerom EÚ-25. Podpriemerné hodnoty inovačných vstupov SR ovplyvnené aj výdavkami na rozvoj informačných a komunikačných technológií, výdavkami na rizikový kapitál a rozsahom podpory malých a stredných podnikov. Slovensko medzi krajinami, ktoré strácajú svoj inovačný výkon.