Metodologické požiadavky na hospodársku politiku v podmienkach poznatkového hospodárstva - Choluj, Vladimír
Prezentácia, ktorá sa konala počas medzinárodnej vedeckej konferencie Znalostná ekonomika - nové výzvy pre národohospodársku vedu v októbri 2006. Vymedzenie poznatkovej spoločnosti. Hospodárstvo poznatkovej spoločnosti. Politika hospodárstva poznatkovej spoločnosti.