Populácia vo svetovej ekonomike - Grešš, Martin, 1978-
Ukazovatele, ktoré sa využívajú pri sledovaní populácie. Spôsoby štatistického sledovania štruktúry obyvateľstva. Demografické cykly. Stav a vývoj svetovej populácie. Vývoj počtu populácie v jednotlivých regiónov. Krajiny s najväčším úbytkom obyvateľstva.