Podnikateľská činnosť rozpočtových a príspevkových organizácií - Konvalinková, Iveta
Ústredná správa. Územná samospráva. Rozpočtové pravidlá územnej samosprávy. Podnikateľská činnosť rozpočtových organizácií. Podnikateľská činnosť rozpočtových organizácií podľa zákona č. 131/2002 Z.z. Podnikateľská činnosť rozpočtových organizácií podľa zákona č. 279/1993 Z.z.