Absolventi škôl a daňový bonus - Valterová, Ivana
Uplatnenie daňového bonusu v roku 2007. Vyživované dieťa. Sústavná príprava dieťaťa na povolanie. Opätovné začatie sústavnej prípravy na povolanie. Povinnosti voči zamestnávateľovi. Príklady.