Ekonomika tokajského vinohradníctva a vinárstva po 600 rokoch existencie - Eftimová, Jarmila
Súčasný stav tokajského vinohradníctva a vinárstva, hodnotenie niektorých hospodárskych, dostupných ukazovateľov. Príčiny poklesu úrod a nízkej obratovosti predaja vín. Vinohradnícka výroba v tokajskej oblasti, tak ako celé poľnohospodárstvo, prežíva recesiu. Avšak práve vinohradníctvo v tokajskej oblasti je jednou z možností ako môžeme pozdvihnúť ekonomickú, kultúrnu a spoločensko-sociálnu úroveň tejto oblasti.