Právne postavenie a daňový režim neziskových organizácií vo Veľkej Británii - Mečár, Miroslav
Všeobecné informácie o neziskovom sektore vo Veľkej Británii. Významné typy organizácií - právna úprava. Anglicko a Wales. Škótsko. Severné Írsko. Právne formy neziskových organizácií vo Veľkej Británii. Definícia neziskového sektora.