Kontrola v oblasti zamestnanosti - Tichý, Miroslav
Kontrola v oblasti zamestnanosti. Vnútorná a vonkajšia kontrola podľa zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti v znení neskorších predpisov, ale aj podľa iných zákonov. Realizácia kontroly. Zameranie kontroly na rôzne situácie v zamestnaní. Vzťahy zamestnávateľ a zamestnanec. Kontrola využívania rôznych príspevkov poskytovaných v zamestnaní. Postihy za nelegálne zamestnávanie.