Podielové fondy a kurzové riziko - Minár, Juraj
Sledovanie inflácie založenej na vývoji cien spotrebných tovarov a služieb. Dôležitosť celkového cenového vývoja pre ocenenie reálnej výkonnosti portfólia drobného investora. Existencia riešení zníženia kurzového rizika možnosti investovať do cudzomenového fondu. Uzavretie menového swapu. Príklad.