<The> Yemen's trade relations with European Union and United States of America - Obadi, Saleh Mothana
Vzájomné obchodné vzťahy medzi Jemenom, EÚ a USA od roku 1991-2004. Identifikácia komparatívnych výhod Jemenskej republiky vo vzťahu k EÚ a USA. Exportné možnosti Jemenu.