Medzinárodná bezpečnosť a jej aktéri - Eštvaník, Andrej
Problematika bezpečnosti ako jedna z centrálnych tém teórie medzinárodných vzťahov. Pojem medzinárodná bezpečnosť a proces jej zabezpečenia. Aktéri medzinárodnej bezpečnosti.