Globálne trendy v bankovom sektore - Mikáš, Pavel
Vývoj svetovej ekonomiky v posledných dvoch dekádach je charakterizovaný poklesom inflácie a s tým spojeným poklesom jej volatility a silným rastom globálnej ekonomiky s výnimkou Japonska a Nemecka. Situácia na stredoeurópskom trhu. Rast hospodárstva Ruska. Zameranie sa na čínsky trh.