Vec prestíže a imidžu - Škriniar, Pavel, 1979-
Realitný boom. Výstavba domov, bytoviek, administratívnych centier, ale aj ubytovacích zariadení. Rast výstavby hotelov, úspech v tomto odvetví. Siete hotelov. Hotel predstavuje symbiózu dvoch strán: vlastníka nehnuteľnosti a hotelovej siete, ktorá poskytuje iba know-how na riadenie hotela.