Aktuálne problémy MSP na Slovensku - v oblasti daní a odvodov - Šúbertová, Elena
Dane, odvody a malé a stredné podnikanie (MSP). Daň z príjmov fyzických osôb a jej vývoj. Daň z príjmov právnických osôb a jej vývoj. Daň z pridanej hodnoty. Spotrebné dane. Miestne dane. Odvody na zdravotné poistenie. Odvody do Sociálnej poisťovne.