Pojišťovnictví a ekonomický růst - Mesršmíd, Jaroslav
Závislosť rozvoja ekonomiky a rozvoja poisťovníctva. Pozícia a výsledky poisťovníctva v EU. Doporučenie CEA: lepšia regulácia, vedomie a naliehavosť sociálnych zmien, lepší risk management, spolupráca štátneho a súkromného sektora. Prínosy českého poisťovníctva.