Intercultural communication in international economic relations - the experience of Slovakia with Latin America - Lenghardtová, Jana
Skúsenosti Ekonomickej univerzity v Bratislave s interdisciplinárnym, multidisciplinárnym a transdisciplinárnym prístupom, s participáciou rôznych sociálnych vied, k vzdelávaniu a výskumu na univerzite. Interkulturálna komunikácia v medzinárodných ekonomických vzťahoch. Skúsenosti spolupráce Slovenska s Latinskou Amerikou.