Správa o 6. medzinárodnej vedeckej konferencii "Medzinárodné vzťahy 2005" - Csabay, Marek
V dňoch 1.-2. decembra 2005 sa uskutočnila 6. medzinárodná vedecká konferencia Medzinárodné vzťahy s podtitulom "Aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky". Informácia o zamerení a cieľoch konferencie.