<The> European Union and Partnerships with Developing Countries - The Case of ACP Region - Dobošová, Viera
Spolupráca Európskej únie s rozvojovými krajinami. Právne pozadie. Medzinárodný obchod. Európska únia a rozvojové krajiny. Bilaterálne vzťahy voči rozvojovým krajinám. Dohody o ekonomickom partnerstve s ACP (African, Caribbean and Pacific) regiónom. Obchodné dohody. Kritické postrehy.