Meníte zamestnanie? Pýtajte sa na benefity - Pokojná, Katarína
Cieľ poskytovania zamestnaneckých výhod. Rôzna štruktúra benefitov. Benefity prispôsobené veku zamestnancov. Systém benefitov prispôsobený individuálnym preferenciám zamestnancov. Systém "kafetéria". Príspevky na regeneráciu pracovnej sily.