Čo firmy ponúkajú - Pokojná, Katarína
Najčastejšie ponúkané zamestnanecké výhody na Slovensku. Služobné auto a mobily na súkromné účely. Dni voľna navyše. Benefity pre rodiny. Úhrada nákladov za jazykové kurzy. Zľavy na vlastné produkty.