Superstar vo svete módy - Polakovič, Ivan
Logo "V" talianskeho módneho návrhára Valentina Garavaniho známe na celom svete. Značka "V" ako symbol rýdzej ženskosti a elegancie. Modely luxusných šiat pre známe osobnosti a herečky. Tri obľúbené farby. Prienik do sveta vôní.