Peter Havlovič: Európu sme si kúpili kvalitou - Blažej, Ján
Peter Havlovič - jeden zo zakladateľov inžiniersko-montážnej a obchodnej spoločnosti Imos ako podnikateľ roka 2006. Úspešná výroba prvkov regulácie prietoku vzduchu, protipožiarnych systémov a vetracích a vykurovacích systémov. Schopnosť konkurovať špičke v rámci Európskej únie. Naplnené vízie.