Potrebujem auto. Kde naň vziať? - Chvojka, Milan
Možnosti financovania auta. Základný rozdiel medzi lízingom a úverom. S akými poplatkami je potrebné počítať pri lízingu. Pôžička od banky. Ojazdené vozidlá na lízing.