Hlavné trendy vo vývoji ekonomiky SR - Kvetan, Vladimír
Prezentácia strednodobej prognózy vývoja ekonomiky SR. Prognóza vznikla na základe použitia ekonometrického modelu ECM-BIERO7Q1, ktorý je pravidelne modifikovaný a zdokonaľovaný minimálne raz ročne.