Faktoring a forfaiting - Puchá, Nikoleta
Faktoring a forfaiting - alternatívy financovania malých a stredných podnikov v novom podnikateľskom prostredí. Alternatívne formy financovania dodávateľovi ponúkajú "bezúverové financovanie" a zároveň dokážu eleiminovať riziká platobnej insolvencie odberateľa. Faktoring ako alternatíva financovania obchodných operácií: faktoringové ponímanie v obchodno-finančných vzťahoch, formy faktoringovej spolupráce, výhody, náklady faktoringu. Financovanie malých a stredných podnikov pomocou forfaitingu, výhody.