Zelení proti hladným - Slovák, Kristian
Dopyt po energetických plodinách spôsobuje v rozvojových krajinách nedostatok potravín (Latinská Amerika). Výpočty energetickej bilancie pri výrobe biopalív. Väčší význam využitia bioenergie pri vykurovaní ako vo využití biomasy na energetické a dopravné účely.