Analýza vývoja slovenskej ekonomiky v roku 2006 a prognóza jej vývoja v roku 2007 (s výhľadom do roku 2010) - Haluška, Ivan
Analýza vývojových tendencií vybraných makroekonomických ukazovateľov slovenskej ekonomiky v roku 2006 a začiatku roka 2007. Očakávaný vývoj vo vnútornom a relevantnom vonkajšom prostredí a prognóza očakávaného vývoja daných ukazovateľov v roku 2007 a výhľad ich vývoja do roku 2010.