Trend barometer pomôžu iniciatívy na zníženie emisií tzv. skleníkových plynov výraznejšie prispieť v boji proti globálnemu otepľovaniu ? - Sivák, Rudolf, 1955-
Komentár Rudolfa Siváka, rektora EU v Bratislave k dohode lídrov G8 v Heiligendamme (2007).