O chybách strednodobých prognóz vývoja ekonomiky Slovenska - Lukáčik, Martin, 1974-
Zamyslenie sa nad chybami prognóz. Technické prognózy a ich vplyv. Prognózy s využitím ekonometrických modelov. Problémy modelovania nestacionárnych ekonomických radov.