Agribusiness in the Turkish economy - Demirbaş, Nevin
Agrokomplex významným spôsobom prispieva k rozvoju tureckej ekonomiky. Prínos agrokomplexu pre národnú ekonomiku Turecka v období rokov 1994-2004. Poľnohospodársky sektor v tureckej ekonomike. Agrobiznis v tureckom priemyselnom sektore.