Menové integrácie v rámci Afriky - zóna franku CFA a Západoafrická menová oblasť (WAMZ) - Kaba, Mamadou Saliou
Menové zoskupenia na území Afriky - zóna frank CFA a WAMZ (West African Monetary Zone). Princípy menovej spolupráce zóny frank CFA s Európskou úniou. Projekt "druhej menovej únie" v rámci krajín ECOWAS (Economic Community of West African States).