Cenové prognózy vybraných živočíšnych komodít - Viktorínová, Božena
Výpočet prognózy vybraných komodít živočíšnej výroby. Pri riešení sa vychádzalo z mesačných časových radov cien hovädzieho mäsa a mrazených kureniec bez drobkov v Sk/kg bez DPH. Postup pri riešení problematiky.