Psychologické aspekty bezpečnosti práce - Šukalová, Viera
Psychická regulácia pracovného procesu. Negatívne psychické javy v pracovnom procese - monotónia, psychická saturácia, únava. Stres v pracovnom procese. Mobbing na pracovisku, jeho príčiny a dôsledky, obrana proti nemu. Pojem sexuálneho obťažovania.