Pravidlá etikety na pracovisku - Poniščiaková, Oľga
Etiketa - pravidlá spoločenského styku. Pôvod slova, vývoj etikety. Etika a jej súčasti - zdvorilosť, slušnosť, takt. Podnikateľská etiketa, jej poslanie a obsahová náplň. Netika, determinanty netiky. Správanie sa a jeho súčasti. Etiketa ako mäkký nástroj riadenia.