V USA najviac pracovných miest za päť rokov - Kuruc, Radko
V roku 2004 pribudlo v USA 2,2 milióna nových pracovných miest, čo je najviac za posledných päť rokov. V tomto období však americký dolár stratil 7,1 percenta zo svojej hodnoty oproti euru, oproti korune to bolo dokonca viac ako 12 percent.