Výrobcovia mobilov stavili na vysúvacie klávesnice - Kuruc, Radko
Módnym hitom sa stávajú mobilné telefóny s vysúvaciou klávesnicou. Porovnanie troch imidžových telefónov Siemens SL65, Samsung SGH-E800 a Panasonic X500