Vzájomné zamestnávanie medzi manželmi - Kaveschánová, Silvia
Vzájomná vyživovacia povinnosť medzi manželmi. Bezpodielové spoluvlastníctvo. Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov vo vzťahu k výkonu podnikateľskej činnosti jedného z nich. Pracovnoprávny vzťah medzi manželmi. Nevýhoda vzájomného zamestnávania. Možnosť zvoliť aj inú formu spoločnej zárobkovej činnosti manželov.