Uplatňovanie produktového manažmentu v podmienkach SR - Knošková, Ľubica, 1965-
Koncepcia produktového manažmentu, ktorá sa zameriava na dosiahnutie súladu medzi motiváciou spotrebiteľského správania a medzi faktormi pôsobiacimi pri tvorbe produktu, na uplatnenie manažmentu kvality a dosiahnutie spokojnosti zákazníka. Výsledky dotazníkového prieskumu požiadaviek zamestnávateľov na kompetencie, zodpovednosti, právomoci a osobnostné vlastnosti produktového manažéra v podniku.