Zabráňme úniku kvality - Barusová, Marcela
Motivácia je jeden z najdôležitejších prvkov na udržanie kvalitných a výkonných pracovníkov. Motivovaní zamestnanci sú kľúčovým faktorom a motorom prosperujúcej firmy. Motivačné faktory - povýšenie, systém riadenia výkonu, odmeňovanie - finančné hodnotenie nie je najmotivujúcejším faktorom. Fluktuácia pracovníkov a opatrenia na udržanie kvalitných ľudí.