Zahoďte mýty za hlavu - Barusová, Marcela
Bohatstvo firmy je aj v jej zamestnancoch, nie však v ich počte, ale v ich zručnosti, nadaní a kreatívnom myslení. Telesne hendikepovaní ľudia a ich ťažkosti so získaním zamestnania. Hendikepovaní ľudia sú často skrytými odborníkmi.