Prínos cestovného ruchu k rozvoju národného hospodárstva Kene - Mišúnová, Ema
Analýza vybraných ukazovateľov národného hospodárstva Kene. Cestovný ruch ako aktivita, ktorá môže do značnej miery ovplyvniť znižovanie veľkých regionálnych rozdielov v Keni. Potenciál cestovného ruchu - pobrežie Indického oceánu, národné parky s faunou a flórou, hlavné mesto Nairoby a okolie Kilimandžára. Analýza návštevnosti a vybraných ukazovateľov cestovného ruchu Kene. Dlhodobé prekážky rozvoja ekonomiky.