Přímemu bankovnictví vévodí internet - Machala, Karel
Dominancia internetového bankovníctva. Bezpečnosť internetového bankovníctva. Zaostávanie Európy za Spojenými štátmi. Nižšie prijatie internetu u starších osôb. Čím zložitejší bankový produkt tým narastá potreba priameho kontaktu so zamestnancom banky.