Manažment stredísk cestovného ruchu na Slovensku - Patúš, Peter
Charakteristika strediska cestovného ruchu. Požiadavky na stredisko cestovného ruchu. Manažment strediska cestovného ruchu a jeho osobitosti. Funkcie manažmentu strediska cestovného ruchu. Problémy manažmentu stredísk cestovného ruchu na Slovensku.