Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor IPSAS 3 - účtovná politika, zmeny účtovných odhadov a chyby - Majorová, Miriam
IPSAS 3 - Účtovná politika, zmeny účtovných odhadov a chyby (Accounting policies, changes in accounting estimates and errors). Štandard nadobudne platnosť pre účtovné závierky zostavené za účtovné obdobie po 1. januári 2008. Účtovné politiky. Účtovný odhad. Opravy chýb. Porovnanie s pripravovanou novou slovenskou metodikou.